Várkonyi Andrea: A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni, ezek egyike az adományozás

2023. szeptember 28. – 18:04

Másolás

Vágólapra másolva

„A férjemet bizonyos dolgokra nem nehéz rávenni, ezek egyike az adományozás. Úgyhogy megkérdeztem, mit szólna hozzá, ha ebben a szegmensben nyitnánk egy ilyen kaput és valahogy segítenénk az iskolákat. Azt mondta, hogy természetesen, vágjunk bele”

– mesélte Várkonyi Andrea a High Tech Suli program konferencián. A programot Mészáron Lőrinc pénzéből az Alapítvány az Innovatív Oktatásért szervezi, melyet Várkonyi Andrea vezet. A program éves konferenciáját csütörtökön tartották, arról a Blikk számolt be.

Az eseményen elsőként Várkonyi Andrea mondott beszédet, aminek végén Mészárossal egy csokor virágot és egy emlékplakettet kaptak saját alapítványuktól. A High Tech Suli program iskolák digitalizációját segíti, digitális táblákat, laptopokat és nyomtatókat szállítanak iskoláknak.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án – Fotó: Balogh Zoltán / MTI
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a High-Tech Suli program keretében szervezett szakmai konferencián Budapesten 2023. szeptember 28-án – Fotó: Balogh Zoltán / MTI

A Blikk szerint az eseményen közvetlenül viselkedett a pár, akik néhány hete még egy 63 méteres luxusjachton nyaraltak az Adrián. Várkonyi Andrea az eseményen elbüszkélkedett azzal, hogy az elmúlt egy évben egymilliárd forintot költöttek az oktatás támogatására. Arról nem ejtett szót, hogy a közvetve az ő tulajdonukban lévő jachtjuk ára körülbelül 27 milliárd forint.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!