Az ATV megnevezte a kirúgott híradós, Gajdos Tamás utódját

2024. január 29. – 07:57

Másolás

Vágólapra másolva

Megnevezte Gajdos Tamás utódját az ATV vezérigazgatója, Németh S. Szilárd a SorozatWiki podcastjában árulta el, hogy Gesztesi Máté veszi át a kirúgott híradós feladatait.

Az ATV tavaly novemberben jelentette be, hogy Gajdos Tamás a csatorna kezdeményezésére azonnali hatállyal távozik a hírműsoraikból. Az indoklás szerint Gajdos megszegte a csatorna szabályzatát, többször is elkésett a műsoraiból, amiért fegyelmi eljárás is indult ellene. Gajdos az ATV egyes, külső gyártásban készülő műsoraiban továbbra is szerepel, és a Spirit FM-en is hallható – írta a Média1.

Németh S. Szilárd a podcastban elmondta, hogy hosszú kiválasztási folyamat végén találták meg Gajdos utódját. Gesztesi Mátét házon belülről kérték fel a híradós műsorvezetői feladatokra, eddig az ATV időjárás-jelentéseiben volt látható. Gesztesi mellett Tóth Géza az ATV másik férfi híradósa. December végén ő is elkésett a híradó felvételéről, de mivel ez most először fordult vele elő, figyelmeztetéssel megúszta az esetet.

Az ATV vezérigazgatója a podcastban azt is elárulta, hogy tavasszal visszahozzák A nő háromszor című korábbi női talkshow-jukat, amit ezúttal Köböl Anita fog vezetni. Beszélt arról is, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak egy új talkshow-formátum megvásárlásáról, aminek vezetéséhez egy ismert férfi műsorvezető csatlakozna az ATV-hez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!