Figyelmeztetést kapott az ATV-től Tóth Géza híradós a késése miatt

2024. január 2. – 10:57

Másolás

Vágólapra másolva

Lezárult a vizsgálat, figyelmeztetést kapott az ATV műsorvezetője, értesült a naphire.hu. „Tóth Géza eddigi fegyelmezett, precíz munkája, lojalitása és az esetre adott korrekt reakciója alapján a csatorna vezetősége úgy döntött, figyelmeztetéssel zárja le a vizsgálatot” – erősítette meg a Media1 kérdésére az ATV sajtóosztálya.

A fegyelmi eljárásra azért volt szükség, mert Tóth Géza műsorvezető december 29-én pénteken másfél órát késett a híradó felvételéről. A híradós helyére Rónai Egon, az Egyenes Beszéd műsorvezetője ugrott be.

A műsorvezető a közösségi oldalán akkor úgy reagált, hogy akik ismerik, tudják, hogy nem a kötelező egy órával, hanem inkább másfél órával korábban szokott beérni a híradó felvétele előtt, ezúttal viszont egyszerűen elnézte a beosztását, ezért elnézést kér mindenkitől.

Tóth Géza a vizsgálat lezárása után most azt írta, köszöni a sok támogatást, a tévedéséért vállalta a felelősséget, de azt nem szeretné, ha az iránta való jóindulatot „az ATV felé való ellenérzésbe csapna át”. Mint írta, legközelebb szerdán lesz látható a déli híradóban, a csatorna tehát továbbra is számít rá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!