Krisztina továbbra is lábadozik, az autójának csapódó Mercedes vezetője hamarosan visszakapja a jogosítványát

2023. december 26. – 06:49

Másolás

Vágólapra másolva

Hamarosan visszakaphatja jogosítványát az a 20 éves tiktoker, aki 2022 szeptemberében Mercedes sportkocsijával balesetet okozott az Egér úton. Egy szabályosan közlekedő Forddal ütközött össze, amelynek vezetője és utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, autójuk pedig totálkáros lett. Ez az ügy is szerepelt az Eltiltottak című kétrészes videónkban, amelyben bemutattuk, mire számíthat, akinek bevonják a jogosítványát, és milyen esetekben alkalmazzák ezt a szankciót Magyarországon.

A Mercedes vezetője a baleset idején eltiltás hatálya alatt állt egy korábbi ügye miatt, ám mindössze 80 ezer forint pénzbüntetést kapott és további 12 hónapra eltiltották a vezetéstől.

Az eset abszurditását fokozza, hogy bár a Fordot vezető Krisztina sérülését enyhének minősítették az orvosi szakvéleményben, továbbra is gyógyszeres kezelésekre szorul, és a történtek miatt tart az esti vezetéstől.

Sorozatunkban interjút láthattak egy kifejezetten eltiltásos ügyekre szakosodott ügyvéddel, egy utánképzéssel foglalkozó közlekedéspszichológussal, kiderítettük, miért úszta meg ilyen enyhe büntetéssel az Egér úti baleset okozója, valamint megtudhatták azt is, hogy miért tartja ellentmondásosnak a jelenlegi szabályokat Herpy Miklós közlekedési ügyvéd.

2023-at a videóinkról való személyes sztorikkal, kulisszatitkokkal, vagy akár a következmények bemutatásával zárjuk: ezeket a visszaemlékezéseket itt tudja elolvasni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!