Négy embert vittek kórházba a mentők Orbán október 23-i beszédéről

2023. október 27. – 15:30

Másolás

Vágólapra másolva

Négy embert szállítottak kórházba a mentők Orbán Viktor október 23-i veszprémi beszédének helyszínéről. Három esetben rosszullét, további egy esetben elesésből származó sérülés miatt volt szükség a mentőkre – közölte Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Gulyáságyú Média megkeresésére.

A szóvivő hozzátette, hogy a betegek, sérültek kórházba szállításához a rendezvényt biztosító mentőegységen felül további mentőegységeket is be kellett vonniuk.

Lassan már hagyománynak mondható, hogy a miniszterelnök nem Budapesten, hanem vidéken emlékezik meg az 1956-os forradalomról és szabadságharcról. Tavaly Zalaegerszegen zárt kordonok mögött beszélt, idén pedig a veszprémi várban, válogatott közönség előtt mondott beszédet október 23-án.

Az eseményről a közmédián kívül minden más sajtót kizártak, és csak a regisztrált vendégeket engedték a beszéd közelébe. Ugyan voltak olyan fideszes szimpatizánsok, akik ezt valamilyen szinten a szabadság korlátozásának tartották, a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor kifejezetten örült ennek – derült ki a helyszíni videónkból.

Orbán Viktor meglepően rövid beszédét ebben a cikkben elemeztük.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!