A maga módján Toroczkai László is megemlékezett Karikó Katalin Nobel-díjáról

2023. október 3. – 15:25

Másolás

Vágólapra másolva

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke egy nap késéssel, de csak beállt a Karikó Katalinnak gratulálók sorába – írtam majdnem, de nem ez történt. Toroczkai nem gratulált, hanem elégedetten nyugtázta, hogy végre vége a gratulációknak, és ki is jelölte az utat, miszerint

ideje lenne engedni azokat a tudósokat is a fősodratú médiában beszélni, akik az mRNS-vakcinák mellékhatásait kutatják.

„Most, hogy a függönyt leeresztik, azok is visszakaphatnák a munkájukat, akiket oltatlanság miatt kirúgtak a munkahelyükről. Abból az irgalmatlanul sok pénzből, amit a gyógyszeripar keresett a Covid-sztorin, bőven jutna a kártérítésekre is” – osztotta meg véleményét a párt elnöke.

A Mi Hazánk nagy igyekezettel nyomatja az összeesküvés-elméleteket és a dezinformációt, Dúró Dóra legutóbb arról beszélt, hogy Bill Gates a WHO-t irányítva akar oltóanyagot eladni, és az Egészségügyi Világszervezet 2024 májusától kötelező erejű döntéseket hozhat, amivel átnyúlhat az egyes országok kormányai felett. Még petíciót is indítottak a szervezet és egy lehetséges egyezménytervezet ellen. Az, hogy a WHO egy totális megfigyelésen alapuló, diktatórikus világkormányt épít ki egy új egyezménnyel, hamisnak bizonyult, erről ebben a cikkben olvashatnak.

A Mi Hazánk rendszeresen állítja, hogy a Covid-oltásoknak „ma már bizonyítottan súlyos, nem egy esetben halálos mellékhatásuk van”. Ez tulajdonképpen igaz, ahogyan szintén igaz szinte a világ összes, nagyobb mennyiségben használt gyógyszerére. Egy februári tényellenőrzésünkben már elemeztük a Covid-oltások mellékhatásait, amiben arra is kitértünk, hogy a Janssen vakcinájáról 9 esetben bizonyították, hogy köze volt egy beteg halálához, míg vakcina által okozott szívizomgyulladásba egy 2021 végi tanulmány szerint addig nyolcan haltak bele. Ehhez azonban hozzá kell tenni, hogy az USA-ban január végéig 668 millió, az EU-ban 974 millió oltást adtak be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!