Újra Kocsis Mátét választották a Fidesz frakcióvezetőjének

2023. szeptember 21. – 11:35

Másolás

Vágólapra másolva

Újraválasztotta Kocsis Mátét frakcióvezetőnek a Fidesz parlamenti képviselőcsoportja – közölte a Fidesz-frakció az MTI-vel.

A Fidesz parlamenti képviselőcsoportja tisztújítást tartott a kihelyezett esztergomi ülésén, ahol három évre újraválasztották Kocsis Máté frakcióvezetőt.

A képviselők bizalmat szavaztak az eddigi frakcióvezető-helyetteseknek is, így a posztot ezután is Balla György, Bánki Erik, Dunai Mónika, Font Sándor, Halász János, Hende Csaba, Hörcsik Richárd, Kósa Lajos, Kubatov Gábor, Németh Szilárd, Németh Zsolt, Selmeczi Gabriella és Zsigó Róbert tölti be.

A Fidesz–KDNP-frakciók hagyományosan évente kétszer, tél végén és ősz elején tartanak kihelyezett frakcióülést. Ezeken Orbán Viktor rendszeresen eligazítást szokott tartani a következő fél év kihívásairól, feladatairól, amelyeket a Magyar Nemzet szokott „kiszivárogtatni”. Most arról írtak, hogy Orbán szerint Magyarország ellenfelei a háború okozta válságot akarják felhasználni arra, hogy visszalökjék hazánkat a Gyurcsány-korszakba, amikor a magyarok sorsáról külföldön döntöttek.

Az idén őszi frakcióülést a Hernádi Zsolt tulajdonában álló Grand Hotel Esztergomba szervezték. Az eseményen részt vesz a fideszes világ színe-java, őket végigfotóztuk, a képeket itt lehet végignézegetni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!