Schobert Norbert visszatér a tornához, a saját korosztályának és időseknek mutat majd gyakorlatokat

2023. június 10. – 10:55

Másolás

Vágólapra másolva

Májusban 40 millió forintra büntette a GVH a Schobert Norbert fitneszceleb által felépített Norbi Update-et, mert vizsgálatuk szerint több szempontból is megtévesztette a fogyasztókat többek között a termékek hatásairól, összetételéről, illetve a diéták eredményességéről. Már a döntés előtt írtunk arról is, hogy március végén végrehajtást rendeltek el a Norbi Update Lowcarb Zrt. ellen, és közben újabb cégek jelentek meg Schobert Norbert biznisze körül. Május elején Schobert még azt mondta, megpróbálja nem elengedni a céget, de ételekről már nem fog posztolni. Most a Bors azt írja: cégét eladta, és már csak tanácsadóként vesz részt a munkában.

Schobert erről Hajdú Péter Frizbi c. műsorának felvételén beszélt. Azt mondta, nagyon furcsa érzés, hogy 20 év után más irányítja az általa felépített vállalatot, amit a gyerekeire akart hagyni, de tovább lépnek. Felesége munkáját fogja támogatni, és létrehozzák az ő videótárát.

A tornához pedig Schobert is visszaért nyár után. „(…) de nem úgy teszem majd, mint annak idején. Főként a saját korosztályomnak és az idősebbeknek szólnak majd gyakorlataim.”

Schobert Norbert úgy fogalmazott, hogy az Update-ből nyugdíjba ment, de „mint Norbi, még van pár erős évem. Mozgás nélkül olyan lennék, mint Mága Zoltán a hegedűje, vagy Havasi Balázs a zongorája nélkül”. Azt is mondta még, tulajdonképpen talán az életét is köszönheti annak, hogy „visszavonulásra kényszerítettek egy igazságtalan döntéssel”, hiszen ha még évekig stresszel és harcol, „szinte biztos, hogy az íróasztal mögött érne a vég egy újabb sztrók, vagy szívroham képében. Szóval lehet, hogy végem, de legalább élek.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!