Gálvölgyi János: Köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha

2023. május 23. – 22:35

Másolás

Vágólapra másolva

Üzent követőinek Gálvölgyi János, akit két hete súlyos állapotban szállítottak kórházba. A színművész azóta már túl van az életveszélyen, kedd este pedig lánya, Gálvölgyi Dorka tolmácsolta a szavait a Facebook-oldalán:

„Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

Gálvölgyi Jánost május 10-én, szerdán vitték kórházba a lányai, azután, hogy nehézlégzéses panaszai ellenére a mentők negyven percen belül sem értek ki hozzá. Az ügyben vizsgálat is indult, ami megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított az ügyben.

Lányai, Gálvölgyi Eszter és Gálvölgyi Dorka korábban arról számoltak be, hogy egy összetett tüdő- és szívelégtelenség állhat apjuk betegsége, nehézlégzése hátterében. Elmondták, hogy apjukat azért vitték kórházba, mert nehezen kapott levegőt, és félrebeszélt. Először a Városmajori Klinikára vitték, innen került a Semmelweis Egyetem kórházába, ahol jelenleg is ápolják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!