Kiderült, hogy Kárász Róbert tényleg igazgató lesz a közmédiánál

2022. december 12. – 22:31

Másolás

Vágólapra másolva

2023. január 1-től részben átalakul a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. szervezeti felépítése. A korábbi négy helyett két igazgató látja majd el a tartalmi feladatokat.

  • Az egyik a tartalomszolgáltatási igazgató, akinek a feladata a műsorok megrendelése és elfogadása lesz. Ezt a feladatot Tóth István Zoltán fogja ellátni.
  • A másik a tartalmak fejlesztésével foglalkozik, hogy új műsorfolyamok jelenjenek meg a közszolgálati felületeken. Erre egy kis létszámú kreatív stáb jön létre, amely egyes projekteknél külsős szakemberekkel is kiegészül. Ennek a stábnak Kárász Róbert lesz a vezetője.

Minderről a Hirado.hu számolt be hétfő délután egy véleménycikkben – vette észre a Média1. Ebben a cikkben tisztázták azt a kérdést, hogy Kárász Róbert, az ATV volt műsorvezetője a közmédiánál folytatja-e a szakmai pályafutását, vagy sem.

Szombaton jelent meg a hír a Blikkben, hogy Kárász az ATV-től való távozása után vezető beosztásban fog dolgozni a közmédiánál, a Média1 egy forrásra hivatkozva azt is hozzátette, hogy Kárász kreatívigazgató lesz az állami médiánál.

Vasárnap éjjel az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) egy levélben cáfolta, hogy az MTVA bármilyen beosztásban foglalkoztatná Kárászát. Arról viszont nem írtak, hogy Duna Médiaszolgáltató viszont igen.

A szigetvári születésű Kárász Róbert a Magyar Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként kezdte az újságírói pályafutását. Dolgozott a pécsi televízióban, majd a Magyar Televíziónál volt szerkesztő, műsorvezető. Ezt követően megfordult az RTL Klubban, utána 2016 áprilisáig a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezette, és 2017 februárjában került az ATV-hez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!