Az MTVA cáfolja, hogy Kárász Róbert a közmédiánál folytatná pályafutását

2022. december 11. – 00:38

Másolás

Vágólapra másolva

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) cáfolja azt a hírt, miszerint Kárász Róbert a közmédia munkatársaként folytatná pályafutását. A Telexnek küldött levelükben azt írták:

„Az MTVA nem tervezi Kárász Róbert vezető, vagy bármilyen más beosztásban történő foglalkoztatását, ebből fakadóan képernyős feladatok ellátásában sem számít nevezett televíziós újságíró munkájára.”

A Blikk és a Média1 forrásai szerint az ATV-től néhány hete távozó Kárász kreatív vezetői munkát kapott a közmédiánál. Kárász Róbertet kerestük a hírrel kapcsolatban, azt írta, hogy sms-ben keressük, majd miután ez megtörtént, azt válaszolta, hogy köszöni a megkeresést, de nem nyilatkozik.

Kárász októberben azt mondta, hogy számára a fogyatékkal élők ügye és foglalkoztatása a legfontosabb, ezért a jövőben a Premier Kultcaféra és a Fogadj Örökbe Egy Macit alapítványra akar koncentrálni.

A szigetvári születésű Kárász Róbert a Magyar Rádió szerkesztő-műsorvezetőjeként kezdte az újságírói pályafutását. Dolgozott a pécsi televízióban, majd a Magyar Televíziónál volt szerkesztő, műsorvezető. Ezt követően megfordult az RTL Klubban, utána 2016 áprilisáig a TV2 Mokka című reggeli műsorát vezette, és 2017 februárjában került az ATV-hez.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!