Orbán jövő héten a katari foci-vébére utazik

2022. december 8. – 14:46

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor jövő héten Dohába utazik, hogy megnézze a most zajló FIFA Labdarúgó-világbajnokság elődöntőit és döntőjét – erről őexcellenciája Abdulla bin Nasser Al-Dosari, Katar állam budapesti nagykövet beszélt országa nemzeti ünnepének alkalmából tartott eseményen a Marriott Hotelben. Az esemény díszvendége Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter volt, aki rövid beszédet is tartott, írja a Magyar Hang.

A katari foci-vb hivatalos menetrendje szerint december 13-án kedden kezdődnek az elődöntők, a bronzmérkőzés december 17-én, szombaton lesz, míg a döntő december 18-án, vasárnap. Ha megnézi valóban az elődöntőket és a döntőt is, akkor Orbán Viktor hat napot lesz Katarban.

A bejelentés ügyében kerestük Havasi Bertalant, a miniszterelnöki sajtóiroda vezetőjét, aki a következőket írta lapunknak:

„Ha a munka mellett lesz ideje rá, akkor a miniszterelnök – a FIFA meghívottjaként – el fog utazni a katari vb egy vagy több meccsére.”

Mint korábban írtunk róla, azt már lehetett tudni, hogy Orbán Viktor a FIFA meghívottjaként vehet majd részt a katari focivébén. Sőt, azóta megmutatta az új, katari vb-re készült hátizsákját is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!