Orbán: Az Európai Bizottság nem adta oda a pénzt az országnak, de odagurították a dollárokat a baloldalnak

2022. december 2. – 07:49

Másolás

Vágólapra másolva

Az Európai Bizottsággal fennálló vitában „léptünk egyet előre a helyreállítási tervvel kapcsolatban”, „ha nem is óriásit”. „Már 2021 nyarán odaadhatták volna a forrásokat, de húzták az időt.” Miért? Mert baloldali kormányt szeretnének Magyarországon. Nyilvánvalóan politikai okai vannak annak, hogy az Európai Bizottság nem adja oda a pénzt nekünk. Nem adták oda a pénzt az országnak, de „odagurították a dollárokat a baloldalnak”.

Pedig 17 vállalást teljesítettünk a Bizottság felé, „egy siserehad dolgozik azon, hogy jó pozíciókat érhessünk el”, nagyon köszöni Orbán mindenkinek, aki részt vett ebben. „Jó döntés volt, hogy Navracsics Tibor visszatért a kormányba”, és kezeli a helyzetet.

Igazságtalanok Magyarországgal szemben a brüsszeli bürokraták, mindig vannak új feltételek, de megoldásra kell törekedni. Azt akarják, hogy engedjük be a migránsokat, de ezt nem tesszük meg, azt akarják, hogy engedjük be a szexuális propagandát az iskolákba, de ezt sem tesszük meg, és a szankciókat sem fogjuk fenntartások nélkül támogatni, de ami ezen felül van, abban meg lehet állapodni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!