Vitéz Boldog István néven indított oldalt Boldog István

2022. október 2. – 10:17

frissítve

Vitéz Boldog István néven indított oldalt Boldog István
Fotó: Vitéz Boldog István / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Az oldalon a világról alkotott véleményem jelenik meg és a gasztronómia is fontos szerepet kap. Az oldalam a nemzetben gondolkodóknak ajánlom!

definiálja új oldalán rögtön A Család az család feliratú profilképe utáni posztban magát Boldog István, pontosabban Vitéz Boldog István (nyugalom, a két család szó között egy férfi és egy nő piktogramja fogja egymás és két piktogramgyerkőc kezét).

A bemutatkozás még ennél is velősebb: Nemzeti gondolkodó és gasztro blogger.

Boldog István rögtön a nemzeti gondolkodást segítendő egy könyvet ajánl azzal, hogy azt gyűlölik a liberálisok és a kommunisták. A könyvajánló, és így a magyarázat nem túl hosszú:

Olvassák el, megtudják.

A fotók szerint a következő ajánló Wass Alberté lehet, az ő könyve hever még a Vitéz előtt (meg egy üveg Debrői Hárslevelű, ami remélhetőleg már a gasztrokaland része).

Megkerestük szombaton Boldog Istvánt, hogy megtudjuk: milyen megfontolásból választotta neve elé a Vitéz nevet, és mit kell tudnunk még az új oldalról: amint válaszol, örömmel frissítjük cikkünket.

Kérdéses, mekkora ívet lesz képes a nemzeti gondolkodás egére karcolni Vitéz Boldog István gasztoblogger éne, akit könnyen magával ránthat az a Boldog István, aki ellen eljárás folyik már egy ideje: hivatali vesztegetés elfogadásával és más bűncselekményekkel gyanúsítják. Az ügyészség hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kér Boldogra, a közügyektől pedig öt évre eltiltanák.

A Fidesz országgyűlési képviselője tizenkét év után búcsúzott tavasszal a parlamenttől, akkor a folyosón még megállt egy imát elmondani a Szent Korona előtt. A mezőtúri politikust ebben a portréban mutattuk be.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!