Jövő hét csütörtökön lesz Berki Krisztián temetése

2022. május 18. – 14:39

Másolás

Vágólapra másolva

Május 26-án, a Farkasréti temetőben helyezik nyugalomra a május 6-án holtan talált Berki Krisztiánt. Az influenszer özvegye a Facebookon adott hírt a temetésről.

„Nehéz szívvel tudatjuk, hogy Berki Krisztiántól, férjemtől 2022.05.26.-án 14:30-kor a Farkasréti temetőben veszünk végső búcsút. Kérjük mindazokat, akik kegyeletüket szeretnék leróni és utolsó útjára elkísérni, fehér ruhában érkezzenek.🤍 Nagyon nehéz napokat élünk meg. Szeretnénk békében és szeretetben örök nyugalomra helyezni Férjemet” – írta, és azt kérte a sajtó munkatársaitól, hogy a temetésre érkezőktől ne kérjenek interjút a helyszínen.

Berki Krisztián médiasztár, influenszer 41 éves korában halt meg IX. kerületi otthonában. Halálakor idegenkezűség gyanúja nem merült fel, ugyanakkor a rendőrség kábítószergyanús anyagot talált a helyszínen, azóta pedig már el is fogták Berki feltételezett dílerét. Azt továbbra sem tudni pontosan, hogy mi vezetett a 41 éves férfi halálához, volt-e hozzá köze például annak a kábítószergyanús anyagnak, amit nála találtak.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!