Elfogták a rendőrök Berki Krisztián feltételezett dílerét

2022. május 11. – 13:48

Másolás

Vágólapra másolva

Elfogta a rendőrség azt a dílert, aki a múlt héten meghalt Berki Krisztiánnak adott el kábítószert – derül ki a rendőrség közléséből, amit a 24.hu kérdésére válaszoltak.

A BRFK azt írta, a Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását. A 24 úgy tudja, kokain lehetett az a kábítószergyanús anyag, amit Berki lakásán találtak a kiérkező rendőrök, és a vecsési férfi adhatta el neki azt.

A 42 éves K. István lakásán 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és két nagy értékű személyautót foglaltak le a rendőrök. Emellett kábítószer birtoklása miatt egy 48 éves férfit is őrizetbe vettek az ügyben.

Berki Krisztián médiasztárt múlt hét péntek reggel találták holtan IX. kerületi otthonában. Az idegenkezűséget kizárták, de egyelőre nem lehet pontosan tudni, mi vezetett a 41 éves férfi halálához, volt-e hozzá köze például annak a kábítószergyanús anyagnak, amit nála találtak.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!