Kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián halálának helyszínén

2022. május 6. – 11:44

Kábítószergyanús anyagot találtak Berki Krisztián halálának helyszínén
Fotó: Huszti István / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Sajtótájékoztatót tartott a Budapesti Rendőr-főkapitányság a IX. kerületi Tinódi utcában, ahol az egyik lakásban péntek reggel meghalt Berki Krisztián. A rendőrség azt közölte, hogy idegenkezűség nem merült fel, közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az esetet.

A helyszíni szemle még tart, a rendőrség megerősítette a Telex információját, hogy kábítószergyanús anyagot találtak a lakásban. „Mivel a helyszínen kábítószergyanús anyagokat is találtak, ezért kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás is indult” – közölte a BRFK.

A Telex meg nem erősített információi szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

Helyszínelő sátor a lakás erkélyén – Fotó: Huszti István / Telex
Helyszínelő sátor a lakás erkélyén – Fotó: Huszti István / Telex

A Telex tudósítója korábban öt rendőrautót és két, fehér kezeslábasba öltözött halottkémet látott távozni abból az épületből, ahol Berki Krisztián családja lakott. Az utcát korábban teljes szélességében lezárta a rendőrség azon az oldalon, ahol Berki Krisztián lakása található.

Berki Krisztián elsősorban televíziós szerepléseivel lett ismert, 2013-ban és 2015-ben az Édes Élet valóságshowban szerepelt, és az egyik legmegosztóbb celebként emlegették. Legutóbb a LifeTv műsorvezetőjeként dolgozott, de márciusban Hajdú Péter vezérigazgató kijelentette, hogy nem szerepelteti tovább Berkit és feleségét, Berki Mazsit a csatornán.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Berki Krisztiánnak két lánya van, Hódi Pamelától, majd a házasságából, Berki Mazsitól is egy-egy gyereke született. Kisebbik gyermeke novemberben jött világra, a pár élőben közvetítette a születését, erről ebben a cikkben írtunk részletesen.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!