Élőben közvetítette kislánya születését a Berki házaspár, pénzt is kértek érte

2021. november 5. – 12:07

Másolás

Vágólapra másolva

Péntek hajnalban megszületett Berki Krisztián és felesége, Mazsi kislánya, a szülést élőben közvetítette a pár – számolt be róla a Blikk. A folyamat elejét még bárki láthatta, a végén viszont fizetnie kellett annak, aki nézni akarta a kisbaba világra jöttét.

A hazai celebvilágban eddig még nem volt arra példa, hogy egy szülést élőben közvetítettek volna, az Egyesült Államokban viszont igen: Kourtney Kardashian valóságshow-szereplő, a Keeping with the Kardashians utolsó epizódjában, a kamerák előtt hozta világra kisfiát, az elhíresült szülésről akkor a CNN is beszámolt.

Berki Krisztián Fradi-vezérből lett influenszer-celeb és felesége, Mazsi egy magánklinikán hozta világra kislányát, a videóknál pedig feltüntették, hogy reklámról van szó. „Percenként 32.000 új látogató van az oldalon… így tapasztalhattok némi fent akadást, de folyamatban van a megoldás! Hihetetlenek vagytok! Az élők természetesen visszanézhezők lesznek!” – írta csütörtök éjjel a Facebook-oldalára Berki Krisztián.

A visszanézhető videókból kiderült, hogy az orvos több vizsgálat után azt javasolta, hogy végezzenek császármetszést, a kamerát csak addig kapcsolták ki, amíg a kismama megkapta az érzéstelenítőt. Később aztán a kamera végig jelen volt a császármetszés összevarrásánál, és azt is láthatták a nézők, hogy a baba a szülőszobában édesapja mellkasán tölti első perceit.

A videókra azt írta ki a házaspár, hogy a rosszindulatú hozzászólásokat és a trollokat akarják elkerülni a fizetős tartalommal, de így is rengeteg hozzászólást kaptak, hiszen a téma mindenkit megmozgat. Sokan felháborodtak, amiért egy kismamát a szülés előtti érzékeny pillanatokban kameráztak, sokan egy család privátszférájának feszegetését látják a videóban, mások viszont szurkoltak a párnak, és jókívánságokat küldtek nekik. Mások szerint a pár a szülés élő közvetítésével növeli a nők körüli elvárásokat, több nő is azt kifogásolta, a videóval azt sugallják, szülés közben is legyenek csinosak, szenvedés közben is tűnjenek kisimultnak.

Berki Krisztián celeb, influenszer, akit nyáron büntetőfékezéses ügyében két év szabadságvesztésre, négy év próbaidőre felfüggesztve, és két év közúti járművezetéstől való eltiltásra ítélt a II. és III. kerületi bíróság, emellett 625 ezer forint pénzbüntetést is kapott, és neki kell kifizetnie a több mint 600 ezer forintos bűnügyi költséget is. Az ügyész fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

A vád szerint Berki 2018. március 17-én a Pünkösdfürdő utcában egy Bentley-vel autózott feleségével. Előtte haladt a 34-es busz, ami a megállóhoz érve lelassított, de végül nem állt meg, mert nem volt le- és felszálló utas. A Bentley sofőrje záróvonalon és egy zebra előtt kezdte megelőzni a buszt, de mivel a manővert nem tudta befejezni, ezért dudált, amire a buszsofőr is hangjelzésekkel reagált. Berki emiatt viszont „felfokozott érzelmi állapotba került”, és a megengedett sebesség túllépésével végül a Királyok útján megelőzte a buszt, majd visszatért elé, és intenzív fékezésbe kezdett. A BKK-busz vezetője a vészfékezés ellenére sem tudta elkerülni az ütközést, és 20 km/órás sebességgel nekicsapódott a luxusautónak, amiben 14 millió forintos kár keletkezett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!