Schmuck Erzsébet: Új földosztást hajtunk végre!

2022. március 15. – 16:03

Másolás

Vágólapra másolva

7. Követeljük a földtörvény eltörlését, követeljük, hogy az agrártámogatásokat a fölművelők kapják, ne a fideszes földesurak

– mondta Schmuck Erzsébet. Az LMP társelnöke szerint az új narancsbárók elveszik a valódi földművelők, a gazdák elől a támogatásokat, és emiatt azok, akik tisztességesen kívánnak Magyarországon a mezőgazdaságból megélni, nem jut esély. Ezt, ígérte meg, Márki-Zay Péter kormánya el fogja törölni, új földosztást hajtanak végre, és a támogatási rendszert is átalakíták.

8. Követeljük az igazságszolgáltatás és a bírói ítélethozatal függetlenségének visszaállítását

– ismertette a 8. pontot Schmuck, és azt mondta, hogy enélkül nincs semmiféle demokratikus jogállam. Az LMP társelnöke szerint azonban van esély arra, hogy kormányra kerülve visszaadják az igazságszolgáltatás függetlenségét, elzavarják Polt Péter legfőbb ügyészt, és hogy visszaadják az embereknek az igazságszolgáltatásba vetett bizalmat.

Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex
Fotó: Melegh Noémi Napsugár / Telex

Schmuck Erzsébet szerint igenis van esély a kormányváltásra, és arra kért mindenkit, hogy ne hagyja veszni ezt az esélyt, együtt a legerősebbek, és április 3-án vissza nem térő lehetőséget kapnak arra, hogy visszaadják mindazt, amitől az elmúlt 12 év megfosztotta a magyarokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!