Orbán: Nem szabad úgy akarni a hatalmat, hogy közben az ország érdekei ellen teszünk

2022. január 28. – 07:37

Másolás

Vágólapra másolva

„Mit gondol, hogy miért támadja időről-időre, újra és újra az ellenzék a járványkezelést?” Ezzel a kérdéssel kezdte Nagy Katalin a pénteki miniszterelnöki interjút.

Nehéz szakma a miénk, közfigyelem irányul ránk. Az embernek vannak gondolatai és ha nem jó formába önti azokat, hibát követ el – mondta a miniszterelnök. Túl messzire mentek az ellenzéki politikusok szerinte. Mindig mindent lehet jobban csinálni, és az ellenzéknek az a dolga – mondta a miniszterelnök – hogy elmondják, ezt és ezt lehetne jobban csinálni. Ám ha túl messzire mennek a támadásban, durvaságban, közönségességben, akkor félreérti a helyzetét. A párt a részérdekekről szól, de a részek az egészet, az országot szolgálják.

„Nem szabad úgy akarni a hatalmat, hogy közben (…) az ország érdekei ellen teszünk” – fogalmazott a miniszterelnök. Amikor úgy támadják az oltást vagy vírus elleni védekezést, hogy ezzel lebeszélik az embereket az oltásról, akkor úgy akar hatalomra jutni a baloldal, hogy rosszat tesz az országnak.

Nem szabad bizonyos határokat átlépni – mondta a miniszterelnök. Nem könnyű, különösen ha belemelegedik az ember és felhevül. Úgy látom, a baloldalon sok heves ember van és beszél mindenféle zöldségeket – tette hozzá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!