Antall József fia szerint Orbán 2022-ben megbukik, mert csőd, amit a Fidesz csinált

2022. január 10. – 18:21

Antall József fia szerint Orbán 2022-ben megbukik, mert csőd, amit a Fidesz csinált
Fotó: Antall Péter / Facebook

Másolás

Vágólapra másolva

Szélsőbalos ellenzéki Facebook-oldalakat is meghazudtolóan kezdett habzó szájjal orbánozni, illetve választási konteókat elemezni Antall Péter. Az Antall József Tudásközpont vezetője Hont András posztja alatt vesztette el teljesen az önuralmát fejtette ki nézeteit. A gondolatfüzér azzal a kommenttel kezdődött, amiben Antall az orbáni gazdaságpolitikát illeti kritikával, majd vázolja az összeesküvés-elméletet, hogy a Fidesz majd azért veszít, hogy a hatalmas adósságot az ellenzékre hagyva legkésőbb 2026-ban kétharmaddal térjen vissza, sőt már eleve ezért költekezett ennyire túl, majd egy állítólagos Merkel-idézettel teszi fel a pontot az ipszilonra. Íme a poszt szó szerint:

A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer az veszit! Akkora a csőd amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben,EU forrásrt visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben,a fiatalaok nyugdíjba akárják küldeni a miénket! Csak ott nincs ,, kibeszélő show, , mint a másik oldalon!OV arra számít, h borul a bili,rádől a mai ellenzékre és visszajön 2/3 eredménnyel legkésöbb 26- ban! Vagy hamarabb! Ortbán bukik! Ekkor minden eszközzel meg fogják akadályozni, h ismét kormányfő Lehessen! Merkel egyszer azt mondta: ,,Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera,, ha jól idéztem!

Kép: Facebook
Kép: Facebook

Azt, hogy a komment nem csak egyszeri, hirtelen fellángolás volt, talán az mutatja, hogy alatta később többször válaszolt a hitelt pozitívként értékelőknek, például:

Erdei kisvasút TGV áron!

vagy

Hitelből van! Ez volt a Kádár- rendszer!! Ne legyen 56! Jóléti kiadások finanszírozása!,

illetve

1100 mrd megszoritás kellett a vásztas elött! Pénzszórás hitelből!

Hogy milyen indíttatásból támadt neki illette kritikával azt az Orbán-kormányt, ami eddig már több mint 4 milliárd forinttal támogatta az alapítványt az adófizetők pénzének felhasználását elég nagyvonalúan kezelve, megpróbáljuk megtudni Antall Pétertől.

Az Antall Péter vezette tudásközpontnál NAV-vizsgálat is indult, de azt nyáron adótitokra hivatkozva nem mondta el a kormány, hogy hol tart. Majd szeptemberben lezárult a vizsgálat, és bár Gulyás Gergely szerint a tudásközpont gazdálkodása a törvényi kritériumoknak megfelelt, de mivel olyan nem indokolható kifizetéseket is tartalmazott, amelyek „a jó erkölccsel nehezen összeegyeztethetőek”, az állam nem támogatja tovább közpénzből az Antall József Tudásközpontot.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől