Börtönben marad Fekete Dávid

2022. január 5. – 12:43

Másolás

Vágólapra másolva

Májusban tartóztatták le a TV2 korábbi tehetségkutatója, a Megasztár révén ismertté vált énekes-autókereskedőt, Fekete Dávidot, akit azzal gyanúsítanak, hogy közel százmillió forint összegű kárt okozó csalást követett el – amit egyébként ő maga ismert el elsőként. Mások mellett állítólag a Hit Gyülekezetének is tartozik, egyesek szerint akár százmillió forint kárt is okozhatott hitelezőinek.

Fekete Dávid ügyéről hosszabban itt írtunk. Azután, hogy őrizetbe vették, a férfit a felesége is feljelentette, ennek részleteiről azonban nem beszélt a feleség ügyvédje. Annyit mondott csak korábban, hogy „a folyamatban lévő ügy és válás miatt jelen helyzetben semmilyen kapcsolattartás nem lenne célszerű”. A Blikk akkor azt írta, hogy információik szerint a feleség nevére alapított vállalkozás miatt érkezett a feljelentés, amire 73 millió hitelt vett fel állítólag Fekete Dávid.

A lap a friss cikkben azt írja, hogy a Győri Járásbíróság nyomozási bírája az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, de legfeljebb 2022. március 6. napjáig (két hónappal) hosszabbította meg Fekete Dávid letartóztatását. A letartóztatás fenntartására azért van szükség, írják, mert félő, hogy az énekes elrejtőzne, esetleg újabb bűncselekményt követne el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!