Bors: A Hit Gyülekezetét is megkárosította a megasztáros Fekete Dávid

2021. március 20. – 09:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Hit Gyülekezete tagjainak is tartozik a volt megasztáros Fekete Dávid, aki nem az énekléssel, hanem azzal került a hírekbe, hogy maga ismerte el, több százmilliós tartozásai vannak, írja a Bors.

A lapnak nyilatkozott a gyülekezet alapítója, Németh Sándor, aki szerint Fekete még a Megasztár idején kereste fel őket lelki segítségért, aztán ez a kapcsolat megszakadt. „A győri gyülekezetben egyébként sokan ismerik őt, és azt is úgy tudom, hogy több tagtól is kért és kapott pénzt az elmúlt időszakban. Mondhatjuk úgy is, hogy többeket megkárosított, de bízom benne, hogy hamarosan visszatalál a helyes útra, és képes lesz rendezni az életét”, mondta Németh.

A valaha tiszavirágéletű pizzériát is működtető megasztáros maga hívta fel tartozásaira a figyelmet a kisgyermekeinek címzett Facebook-posztjával. Ha apa „nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be... akkor apa komoly problémákba kerülhet (…) Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos 100 milliók, akkor apát, lehet, hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán, és ki tudja, mit fogtok rólam hallani”, írta. Ezután a Blikk írt egy nyugat-magyarországi autókereskedésről, aki szerint a „becsődölt használtautó-kereskedő, médiában is feltűnő személyiség az ügyeskedéseivel rengeteg autókereskedőt és magánszemélyt jelenleg is megkárosít illetve megkárosított”. A Telexnek pedig egy nő is beszélt arról, hogy hogyan károsította meg őt Fekete.

A Bors szerint Fekete összesen mintegy 600 millió forint kárt okozott hitelezőinek. Ráadásul felesége nevére is 73 milliós hitelt vett fel, amit szintén nem törleszt, írják.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!