Újabb korábbi tévés ugrott át Márki-Zay kampányába

2022. január 4. – 17:33

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb korábbi tévés csatlakozik Márki-Zay Péter kampányához: az egykori ATV-s és Hír Tv-s Péterfi Judit lesz az Egységben Magyarországért sajtófőnöke, jelentette be a miniszterelnök-jelölt a Facebookon.

Márki-Zay szerint Péterfivel már négy éve ismerik egymást, akkor a 2018-as kampányban videót forgattak róla Hódmezővásárhelyen, ezért pedig Márki-Zay azóta is „nagyon hálás” neki. Kiderült, azóta tegeződnek is.

Péterfi „kézzel-lábbal azon lesz”, hogy Márki-Zay miniszterelnök legyen, mert szerethetőnek tartja, és szerinte ilyen miniszterelnök kell az országnak. Sok tartalmat, videót ígért a követőknek a miniszterelnök-jelölt életéről, mindennapjairól.

Márki-Zay szerint Péterfi azért ideális a feladatra, mert értékeli, ha valaki kendőzetlenül őszinte.

Péterfit Simon András köszöntötte a csapatban, aki decemberben távozott az ATV-től, hogy Márki-Zay kampányához csatlakozzon.

A Magyar Hang emellett új nevekről is ír, akik tagjai lesznek Márki-Zay árnyékkormányának: a lap szerint az önkormányzatiság kérdésében Wittinghoff Tamás lesz a felelős, aki harminc éve Budaörs polgármestere. Az egyházi ügyekért Lukácsi Katalin hitoktató felel majd, aki korábban a KDNP tagja volt.

A miniszterelnök-jelöltnek minden területre saját, önkéntes szakértői csapata van, akik segítenek becsatornázni az elképzeléseit a hatpárti egyeztetés folyamatába, Márki-Zay Péter korábban már megnevezett néhány szakértőt abból a csapatból. Ebben a cikkben a gazdasági területről Király Júliával, az MNB volt alelnökével, Bod Péter Ákos volt jegybankelnökkel és Bojár Gábor üzletemberrel beszélgettünk. Ebben pedig a sportügyekért felelős, jobbikos Steinmetz Ádám volt olimpiai bajnokkal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!