Kubatov Gábor: Az ellenzék a Városháza mintájára a Parlamentet is eladná

2021. november 14. – 11:07

Másolás

Vágólapra másolva

Kubatov Gábor alelnök az abszurd szó jelentésének ismertetésével kezdte, majd „egy mai abszurdot” említett Budapestről: „szia, uram, eladó a Városháza”. Ez szerinte annyira ellenkezik az észszerűen elvárhatóval, hogy már nevetséges. Az elmúlt évtized abszurdja szerinte, hogy az ellenzék vezetője Gyurcsány Ferenc.

„Ugyanazok az emberek, ugyanazok a tettek, ugyanaz az elvtelenség” – mondta Kubatov, aki szerint ugyanaz várható az ellenzéktől, mint régen: eladnák a Városházát, külföldi kézre játszanák át a repterek, a földeket. „A Városháza mintájára a Parlamentet is eladnák” – vélte Kubatov.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

Szerinte ez ellen lehet tenni: meg kell nyernie a Fidesznek a jövő évi választásokat. Kubatov ezután felidézte a 2002-es fideszes választási vereséget, amikor „szavazókörönként csak öttel több szavazat kellett volna a győzelemhez”. A csatát most a korábbiakkal ellentétben a közösségi médiában kell megvívni szerinte. De a Fidesz szerinte soha nem volt ennyire szervezett és összetartó, és meglesz az a szavzókörönkénti öt ember is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!