Gulyás Gergely: Gyurcsányék Totó kutyával versenyeztek Putyin simogatásáért az Apró-villában

2021. november 14. – 14:38

Másolás

Vágólapra másolva

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszéde elején szintén a „sorsdöntő választásról” beszélt, és azt mondta, „vannak még köztünk jogászok, akik nem adták vissza a diplomájukat”, és akik nem gondolják, hogy feles többséggel lehet alkotmányozni.

Ezután felsorolta, miből áll az ellenzék: a Fidesz iránt érzett gyűlöletből, a hatalom akarásából és a mögöttük álló nagyhatalmakból, azaz Soros Györgyből. A miniszter ezután felsorolta, mit csinál a kormány szerinte másképp, mint az egy évtizeddel ezelőtti Gyurcsány-kormány, vagyis „ők”, akik például „lelki-Trianont követtek el 2004-ben”, és akik „Totó kutyával versenyeztek Putyin elnök simogatásáért az Apró-villában”.

Fotó: Huszti István / Telex
Fotó: Huszti István / Telex

„Távolról sem vagyunk tökéletesek, követünk el hibákat”, ismerte el Gulyás, de szerinte még ez sem változtat azon, hogy a koronavírus előtti évek voltak a legsikeresebbek Magyarországon. A miniszter szerint „a Fidesz továbbra is az egyetlen reményt jelenti Magyarországon: a fejlődésre, a megmaradásra, az építkezésre”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!