Dömötör Csaba: Csak akkor marad erős határvédelem, ha ez a kormány marad

2021. november 14. – 14:12

Másolás

Vágólapra másolva

Álprobléma, hiszti, műbalhé, kommunikációs trükk – ezeket mondja az ellenzék a migrációról Dömötör Csaba szerint. A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára Szijjártó Péterhez hasonlóan a migrációról és a baloldalról beszélt a Fidesz kongresszusán.

Mint fogalmazott, hat éve állunk fejbúbig a migrációs vitában, és hat éve próbálnak elbizonytalanítani, kisiklatni, megtörni minket az ellenfeleink. Kitartottunk a migrációs kérdésben – mondta Dömötör, és a Fidesz közösségének köszönhető szerinte, hogy Magyarországra nincs betelepítés, van viszont erős határunk, és meg is védjük azt.

„Csak akkor lesz így, ha ez a kormány marad.”

A baloldaliak még Gyurcsány Ferenc körül sincsenek jó állapotban Dömötör szerint. Nem tudnak viszont annyira összevisszák lenni, hogy ne jelentsenek veszélyt Magyarországra. „Tudjuk mit tettek, tudjuk mit akarnak.” Arra számít, hogy trükkök százait vetik majd be az okleveles Gyurcsány-fiókák.

Egy nap alatt meg tudnák nyitni a határt, amit mi hat éve nap mint nap őrzünk – fogalmazott az államtitkár. Ezért is győznie kell szerinte a Fidesznek jövőre, és győzni is fognak. Azt mondta, meg fogják védeni a határt: ha kell, vitával; ha kell, joggal; ha kell, fizikailag; de leginkább a hazaszeretettel. A magyarok legszebb napjai Dömötör szerint még előttünk vannak, és sok erőt kívánt a Fidesz tagjainak következő hónapokra.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!