Orosz Anna elindul a Momentum elnökségéért

Legfontosabb

2021. október 22. – 21:01

Orosz Anna elindul a Momentum elnökségéért
A budapesti Széll Kálmán téren tartott sajtótájékoztatón jelentette be Fekete-Győr András 2021. október 11-én, hogy a Momentum vezetését ügyvezető elnökként Orosz Anna veszi át – Fotó: Bődey János / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Elindul a Momentum elnöki tisztségéért a pártot jelenleg ügyvezető elnökként irányító Orosz Anna – derül ki a politikus Facebook-bejegyzéséből.

A párt alapító elnöke, Fekete-Győr András az ellenzéki előválasztáson mutatott, várakozáson aluli miniszterelnök-jelölti szereplése után mondott le, miután elbukta a bizalmi szavazást. Ezután vette át a párt vezetését ideiglenesen Orosz Anna, akivel azóta interjút is készítettünk, ez itt olvasható.

„Kedves Barátaim! Kedves Támogatóim! Szeretném bejelenteni nektek, hogy elindulok a Momentum Mozgalom elnöki tisztségéért. Az elmúlt napokban sokan kerestetek meg, hogy kifejezzétek támogatásotokat, és arra biztassatok, vállaljam ezt a feladatot. Ám nem csak a bejelentést, a motivációmat is szeretném most megosztani veletek” – kezdi a bejegyzést Orosz, majd ír az előválasztáson elért győzelméről Újbudán, a Momentum eddigi sikereiről, illetve arról is, hogy nehéz időszak jön, de kormányváltásra készülnek, amihez újra támogatásáról biztosította az összes ellenzéki jelöltet és Márky-Zay Péter miniszterelnök-jelöltet is.

„Bárhogy is alakuljon a tisztújítás, az a célom, hogy az országgyűlésben kérlelhetetlenül, akár a jelenleginél erősebb tisztségben képviseljem az újbudaiak hangját, szemernyit nem változott. Remélem, hogy a döntésem sokatoknak tud reményt adni és a továbbiakban is támogatni fogjátok a munkámat!”

– zárul a bejegyzés.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!