DK: A Fidesz Márki-Zay Péterre mozgósít

2021. október 14. – 14:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fidesz Márki-Zay Péterre mozgósít – ezzel az üzenettel próbálja aktivizálni híveit a Demokratikus Koalíció azokban az üzenetekben, amik több forrásból is eljutottak hozzánk, több olvasónk és kollégánk is kapott ilyen SMS-t, illetve hírlevelet is küldtek ilyen tartalommal.

Fotó: Telex
Fotó: Telex

A korábbi, erről a telefonszámról érkező üzeneteket Dobrev Klára, illetve DK aláírással küldték, ezekkel kapcsolatban a DK sosem jelezte, hogy visszaéltek volna a párt, illetve jelöltjük nevével. Megkérdeztük az DK-t, milyen forrásból származnak az információik, milyen bizonyítékokkal rendelkeznek.

A várakozás perceiben meghallgathatja Márki-Zay nem hivatalos kampánydalát több változatban is. Arról, hogy egyre keményebben tapossa Márki-Zay Pétert a Fidesz-közeli média, pedig itt írtunk.

Frissítés 20 óra 49 perc: A DK szóvivője, Barkóczi Balázs a 168.hu-nak ismerte el, hogy ők állnak az sms-kampány mögött, amelyben állítják, Márki-Zay Péterre tömegesen szavaznak a Fidesz aktivistái. Azt mondta, hogy csütörtökön és szerdán sokan jelezték nekik telefonon a DK információs központjában, hogy fideszesek, vagy annak tartott szavazók tömegesen mennek Márki-Zayra szavazni. Azt is mondta, más bizonyítékuk nincsen, mint az aktivistáiktól kapott telefonok.

Utána Dobrev Klára az ATV Egyenes Beszéd című műsorában beszélt arról, hogy tömegével jönnek a DK ügyfélszolgálatára az olyan bejelentések – főképp vidékről –, hogy fideszesek állnak a szavazósátraknál, akik elárulják, hogy Márki-Zay Péterre fognak szavazni, ezért küldött ki a DK csütörtökön a saját szimpatizánsaiknak sms-eket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!