Tordai Graz városával indított

2021. szeptember 27. – 13:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tordai Bence kezdte a napirend előtti felszólalásokat. A Párbeszéd politikusa az ellenzéki előválasztás sikeréről számolt be: több mint félmillióan vettek részt az összellenzéki jelöltek kiválasztását célzó szavazáson.

Tordai arról beszélt, hogy bárhogy is igyekszik az állami média figyelmen kívül hagyni az eseményt, a hír eljut a választókhoz.

„Önöket shortolták” – mondta Tordai, aki szerint beárazódik a kormány veresége. Az ellenzéki politikus üdvözölte a németországi választásokat, melyek alapján a szociáldemokratáknak van esélyük kormányalakításra. (Ez ugyan még nem lefutott.) Ha létrejön a koalíció a zöldekkel és a liberálisokkal, akkor Tordai szerint olyan kormány lesz Németországban, amely „nem lesz elnéző azzal az őrült fékevesztett tolvajlással szemben, amit önök elkövettek az elmúlt 11 évben.”

Tordai minden kontextus nélkül megemlítette, hogy „Grazban is nyert a kommunista párt, ezzel kezdjenek, amit akarnak, én csak jeleztem, hogy mire számíthatnak azok, akik mostanában Grazba látogatnak.”

Ezután jött egy kötelező kör Orbán Ráhelről, aki – ahogy Tordai mondta – gazdasági migránsként Marbellába költözik családjával.

Tordai Bence – Fotó: Bődey János / Telex
Tordai Bence – Fotó: Bődey János / Telex

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!