Nem bírják eszközzel, pénzt gyűjt az előválasztást lebonyolító aHang

2021. szeptember 24. – 13:30

Másolás

Vágólapra másolva

Egy támadás miatti komolyabb fennakadással indult, így két nappal eltolták a jelenleg is zajló ellenzéki előválasztást, ám a szervezők nem bírják eszközzel a meglehetősen nagy érdeklődést, ezért az előválasztást szervező aHang az előválasztás közepén újabb pénzgyűjtésbe kezdett.

A pénteken kiküldött levél tanúsága szerint az internetes szavazást lebonyolító „operátori gárda tehát nagyon szépen bővül, azonban őket el kell tudnunk látni további eszközökkel. A gyakorlatban ez plusz tableteket, mobiltelefonokat és mikrofonos fejhallgatókat jelent” – írják. Mivel ezekkel az eszközökkel bonyolítják majd le a második fordulót is, és láthatóan vagy egy 5-10%-os amortizáció, így kétmillió forintot szeretnének összegyűjteni az előválasztás zavartalan folytatásához.

Eközben azt kérik, hogy aki csak teheti, próbáljon a választókerületi sátrához eljutni, hogy így elsősorban a mozgásukban korlátozottak, illetve a külföldön élő, de állandó magyarországi lakóhellyel rendelkezők szavazhassanak online.

A szervezők legfrissebb, péntek reggeli közlése szerint négy nap alatt 270 ezren szavaztak az előválasztáson, amely szeptember 28-ig tart.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!