Reagált a Zugló TV Hadházy feltételeire

2021. szeptember 14. – 18:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Két feltétel teljesülése esetén vállalja a vitát a Zugló TV-ben Hadházy Ákos, olvasható az ellenzéki politikus Facebook-bejegyzésében.

Hadházy azzal indította posztját, hogy számára is meglepő módon Tóth Csaba nem vállalta a Partizán által szervezett, „rajta kívül eddig minden jelölt által elfogadott vitát”. Tóth korábban jelezte, hogy ő a Zugló TV-ben szeretne vitatkozni.

„Bár a televízió tulajdonosa semmilyen eddigi megkeresésemre nem válaszolt, a nyilvánosság előtt is jelzem, hogy a hétfői csalódás ellenére természetesen rögzítettem a naptáramban az eseményt és ott leszek, amennyiben két feltétel teljesül” – írta Hadházy. A két feltételről a következőket írta a politikus:

  • „Az adást vágatlan formában teszik közzé és amennyiben élőben nem közvetítik, kollégáim is rögzíthetik azt.”
  • „Lesz moderátor, személye pedig egy mindkét fél számára elfogadható, szakmailag elismert, független újságíró lesz.”

A zuglói kampány durvulásáról itt írtunk részletesebben.

FRISSÍTÉS

A Zugló TV közleményben árnyalta Hadházy kijelentéseit. A következőket írták kiegészítésül, szó szerint idézzük levelüket:

  • „Hadházy Ákos egy héttel ezelőtt, szeptember 7-én reggel járt a Zugló Tv-ben. A megbeszélést ő kezdeményezte, s az előválasztási vita lebonyolításáról, részleteiről beszélgettünk. Több kérdés függőben maradt, ám a képviselő úr azóta sem lépett kapcsolatba velünk, álláspontját csak mai facebook posztjából a 444 és a Telex tudósításából ismerhettük meg.”
  • „Hadházy Ákos azt írja: ”Bár a televízió tulajdonosa semmilyen eddigi megkeresésemre nem válaszolt...„. Az igazság ezzel szemben az, hogy a képviselő úr szeptember 9-én, csütörtökön e-mail-ben kereste meg a Zugló Tv-t működtető Label-84 Kft. tulajdonosát, s a tulajdonos a képviselő úr levelére másnap, szeptember 10-én válaszolt is.”
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!