Hivatalosan is befutott Ungár és Czeglédy mellé a harmadik jelölt a szoros szombathelyi ellenzéki előválasztásra

2021. augusztus 16. – 11:17

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn lejárt a regisztráció az ellenzéki előválasztásra, Vas megye 1. választókerületében pedig Ungár Péter és Czeglédy Csaba mellé harmadiknak bekerült jelöltnek az Új Világ Néppárt támogatottja, Koczka Tibor is – írja a Nyugat.hu.

Czeglédyt a DK támogatja, Ungárt pedig az MSZP, a Momentum és a Jobbik.

A Telexen is írtuk, hogy pár héttel a szavazás kezdete előtt megjósolhatatlan, hogy végül ki jön ki jobban Czeglédy Csaba és Ungár Péter küzdelméből.

A Medián Telexhez eljutó felmérése szerint az LMP-s képviselőnek van nagyobb esélye legyőzni jövőre Hende Csabát, Ungár népszerűségének még az se ártott, hogy a fideszes képviselő a mi kutyánk kölykének nevezte.

Koczka Tibor a 2014-es választások előtt évekig volt a Szombathelyi Médiaközpont igazgatója. A 2014-es választásokon a herényi választókerületben szerzett egyéni mandátumot, majd a Fidesz közgyűlési többsége alpolgármesternek választotta, ő lett a polgármester általános helyettese, hozzá tartozott a kultúra és sport is, írja egy korábbi cikkében a Nyugat.hu. A helyi Fidesz tisztújításakor, 2017-ben Hende Csaba egy zárt körű rendezvényen kijelentette, hogy nemcsak alpolgármesterként, hanem képviselőként sem számítanak rá.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!