Kiemelték a balesetet szenvedett buszt az M7-esen, befejezték a helyszínelést, elindult a forgalom

2021. augusztus 15. – 14:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Elkezdték az M7-esen vasárnap hajnalban Budapest felé halálos balesetet szenvedett, árokba borult autóbusz kiemelését, közölte a rendőrség vasárnap délután fél egykor. „A kárhely felszámolása még várhatóan órákig eltarthat. Torlódásra kell számítani! A rendőrség kerülőutak igénybevételét javasolja”, írta még akkor a police.hu.

A forgalmat a munkálatok idejére a rendőrök a szabadbattyáni lehajtónál leterelték, a Fejér megyei rendőrök pedig kérték, hogy aki teheti, térjen le a balatonvilágosi csomópontnál a 64-es főútra Simontornya felé, majd a 61-es főút érintésével Dunaföldvárnál az M6-os autópályán tovább a főváros irányába.

A rendőrség aztán négy óra előtt pár perccel közölte, hogy feloldották az útlezárást. „A baleset helyszínelését befejezték a rendőrök, feloldották a forgalomkorlátozást, az autópálya 15 óra 30 perctől ismét teljes szélességében járható”, állt a police.hu-ra feltett hírben.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A rendőrség által közölt képeken az látszott, hogy drótkötelekkel, daruval húzták ki a roncsot az árokból. Az is jól látszott, hogy a busz baloldala durván roncsolódott az első pár méteren, valószínűleg ott ütközött a felüljáró pillérével.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A balesetről itt olvashatja teljes hírösszefoglalónkat, ide kattintva pedig az utazásszervező nyilatkozatát ismerheti meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!