Miközben népszavazás jön a gyermekvédelmi törvényről, a KESMA megyei lapjai bikinis kiskorúakról közölnek képeket

2021. július 23. – 18:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Miközben lassan tankokkal védjük Brüsszellel szemben a »gyerekvédelmi«️ törvényt – születéskori neve homofób-törvény –, a Mediaworks (Mészáros Lőrinc, KESMA) tulajdonában lévő megyei lapok »szépségversenyén«️ kiskorú lányok pózolnak fehérneműben. Ennél sokkal direktebb képeket is találni bármelyik megyei lap online verzióján. Vajon a szoft-gyermekpornográfia nem bűncselekmény?”

– írja Facebook-oldalán a Mérték Médiaelemző Műhely. A megyei lapokban 18 éven aluli, lengén öltözött fiatal lányokról közöltek képeket a lapok. A képeken a „tündérszépeknek” nevezett lányok bikiniben vagy lengébb öltözetekben vannak. A képek között különböző korú lányok szerepelnek 16 éves kortól egészen a huszonévesekig.

Mint arról korábban írtunk, szokatlanul nagy felzúdulást váltott ki a korábban széles társadalmi támogatottsággal bíró pedofilellenes törvény, amit végül egy, a melegeket durván megbélyegző kiegészítéssel fogadott el a parlament. Az EU többször is kifejtette, hogy nem ért egyet a magyar törvénnyel, többek között a meleg luxemburgi miniszterelnök és Hollandia miniszterelnöke is keményen nekiment Orbánnak, utóbbi állítólag azt a kérdést is feltette, hogy ha magyar kollégája nem osztja a közösség elveit, miért akar egyáltalán az EU-ban maradni.

Brüsszel az oktatási törvény és a gyermekvédelmi szabályok módosítását követelte – fejtette ki a miniszterelnök, mikor bejelentette, hogy a „gyermekek védelmében” gyereknépszavazást indítanak. A miniszterelnök úgy vélte, „Brüsszel megtámadta Magyarországot, az Európai Bizottság 54 oldalas dokumentumot küldött a magyar kormánynak, és 54 oldalon keresztül azt követelik, hogy változtassuk meg a magyar gyerekvédelmi szabályokat, gyerekvédelmi törvényt”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!