A Jobbik beállt a DK-s Varju László mögé az előválasztáson

2021. május 16. – 10:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Varju László 2018-ban megverte a Fidesz jelöltjét Budapest 11. számú választókörzetében, és azóta is hiteles, kitartó és alázatos munkával látja el az itt élők képviseletét. A Jobbik díjazza az elvégzett munkát, ezért úgy döntöttünk, Varjú Lászlót támogatjuk az előválasztáson az ellenzék közös jelöltjeként ebben a választókörzetben” – írja Jakab Péter a Facebookon.

Februárban derült ki, hogy a DK mind a 106 egyéni választókerületben indít jelöltet az előválasztáson, Varju pedig áprilisban jelentette be, hogy újraindul az Újpest-Angyalföld körzetben.

Az ellenzéki előválasztás menetrendje pár napja lett hivatalos. Kiderült, hogy online is lehet majd szavazni, az egyéni jelöltekről pedig egy fordulóban dönthetnek a szavazók. Itt írtunk arról, hogy az ellenzék nagyágyúi messze elkerülik a fideszesnek hitt választókerületeket, itt pedig végigvettük, hogyan áll jelenleg az előválasztás előkészítése az egyes pártok szempontjából.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!