Az M4-től kirúgott sportriporter a Digisportnál folytatja

2021. április 19. – 15:06

Másolás

Vágólapra másolva

Az M4 Sport korábbi kommentátora, Lukács Viktor a Digisportnál folytatja a munkáját. „Ez a nap is eljött. Kicsit hamarabb, mint gondoltam, de jó helyre kerültem Köszi Digi!” – írta közösségi oldalán.

Lukácsot március végén, a Gulácsi-ügy kirobbanása után bocsátotta el az M4 Sport. Az Index információi szerint azért, mert lájkolta Gulácsi Péter posztját, amelyben a magyar válogatott kapusa kiállt a „család az család” kampány mellett. Korábban úgy volt, hogy Lukács dolgozni fog a nyári futball-Eb-n és a tokiói olimpián is. A Junior Prima díjas riporter nemrég vendég volt a 24.hu Ziccer című podcastjében, ahol nem tagadta, de nem is erősítette meg az Index információit az elbocsátása körülményeiről.

Lukács esete hasonlít Hrutka Jánoséhoz. A volt válogatott futballista a Spíler TV szakértője volt, ám miután ő is kiállt Gulácsi Péter véleménye mellett, a TV2-csoporthoz tartozó sportcsatorna nem sokkal ezután már nem tartott igényt a szakértelmére. Minderről ebben a cikkben írtunk részletesen. (24.hu)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!