Péntektől újra kinyitnak az IKEA áruházak

2021. április 7. – 16:35

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Újra kinyitnak az IKEA magyarországi áruházai: péntektől újra várják a vásárlókat Budaörsön és az Örs vezér téren, szombattól pedig már Soroksáron is a megszokott nyitvatartási idők mellett.

Ezzel együtt bevezetnek egy 15 négyzetméteres látogatási limitet, valamint egy új látogatószámláló rendszert is az áruházakban, aminek köszönhetően a vásárlók az IKEA weboldalán előzetesen ellenőrizhetik, hogy van-e szabad hely az üzletekben.

A közlemény szerint a budaörsi áruházban egyszerre 1000-en, az Örs vezér tériben 1100-an, míg a legnagyobb, soroksári áruházban 1300-an lehetnek egy időben. A svéd bútorlánc arra kéri a látogatókat, hogy csak vásárlás céljából, és ha lehetséges, akkor egyedül menjenek az áruházakba.

Emellett továbbra is üzemelni fognak a házhoz szállítási, valamint a „Kattints és Vedd Át”-szolgáltatások, azonban az áruházak éttermei, kávézói és játszóházai zárva tartanak majd.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a keddi miniszterelnöki bejelentésnek köszönhetően a nagyobb áruházláncok folyamatosan nyitják ki újra üzleteiket, míg a kisebb szolgáltatókat, például a fodrászokat már most folyamatosan keresik az ügyfelek. A nyitás részleteiről itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!