Egymillió forintos nyomravezetői díjjal keresi a rendőrség a férfit, aki meg akart erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

2021. február 12. – 08:29

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Közel egy hónap telt el azóta, hogy egy férfi megpróbált megerőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en a kora reggeli órákban, ám az elkövető még mindig nincs meg. A támadó a szilasligeti megállónál szállt fel a szerelvényre, és felszólította a nőt, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését, és megöli. Mivel a nő ellenállt, a férfi betörte az orrát, végül pedig áldozata pénztárcájával és mobiltelefonjával menekült el.

A férfiról azt lehet tudni, hogy 20-25 év körüli, 160-165 cm magas, vékony, szikár testalkatú. Arca hosszúkás, ívelt, tiszta (anyajegy, heg, seb, pattanás nem volt látható), szeme, szemöldöke sötét. Hangja mély, beszéde összeszedett, nyugodt. Az elkövetéskor fekete, kötött téli sapkát, kartondoboz/mustársárga színű, rejtett cipzárú, álló gallérú, combközépig érő, dzseki anyagú, két függőleges zsebbel ellátott kabátot, sötétzöld-fekete, terepmintás melegítőnadrágot, fekete, fűzős sportcipőt viselt. Külseje ápolt, rendezett volt, jellegzetes szagot nem árasztott.

A férfit ugyan nyomozócsoport keresi, és a személyleírás mellett fantomképet is kiadtak róla, még nem találták meg, ezért most nettó egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánlottak annak, aki közelebb viheti a rendőrséget az azonosításhoz. Az összeget annak lehet kifizetni, aki „aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy kilétével kapcsolatban olyan konkrét adatot vagy információt tud szolgáltatni, amely a nyomozást eredményre vezeti és az elkövető azonosítását, felelősségre vonását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát Pest megye rendőrfőkapitánya fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett” – írják a Police.hu-n.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Gödöllői Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!