A gödöllői HÉV-en akartak megerőszakolni egy nőt, aki ellenállt, betörték az orrát

2021. január 19. – 16:04

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Kolléganőnket ma reggel munkába menet a HÉV-en megpróbálták megerőszakolni, majd mivel ellenállt, összeverték” – az egyik gödöllői közétkeztetési cég hivatalos Facebook-oldalán hozták nyilvánosságra a hírt kedd reggel, főként azért, hogy figyelmeztessék az embereket. A gödöllői HÉV-en reggelente ugyanis sokan utaznak, akár egyedül is.

Az esettel kapcsolatban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya a Telexszel azt közölte, hogy a nő fiatal támadója a Szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re, „odalépett a nőhöz és felszólította, hogy vegye le a nadrágját mert közösülni akar vele”. Mivel a nő ellenállt, „a férfi ütni-rúgni kezdte, elvette a táskáját, majd amikor a szerelvény megállt Gödöllőn, Erzsébet Park irányába elmenekült”.

„A sértett a bűncselekmény során súlyos, orrcsonttörést szenvedett”

– írták.

A támadót kedden délután még keresték, a rendőrök adatokat gyűjtenek, és tanúkat hallgatnak meg. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szexuális erőszak bűntette kísérletének, kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt indított eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

Van segítség! Ha szexuális erőszakot, bántalmazást követtek el önnel szemben, vagy zaklatták, hívja a NANE Egyesület bántalmazott nőknek szóló segélyvonalát a 06-80-505-101-ös telefonszámon. Az anonim módon, ingyenesen hívható szám hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között elérhető.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!