Tízfős nyomozócsoport keresi a férfit, aki rátámadt egy nőre a gödöllői HÉV-en

2021. január 20. – 17:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tíz fős nyomozócsoportot állított fel a rendőrség, hogy megtalálják a férfit, aki a gödöllői HÉV-en meg akart erőszakolni egy nőt szerdán.

A férfi a szilasligeti megállónál szállt fel a HÉV-re szerda hajnalban, és minden előzmény nélkül

felszólította a nőt, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését és megöli.

A 47 éves nő ellenállt, de a telefonját és pénztárcáját odaadta a támadónak, miután azt is követelte tőle. A férfi a rendőrség közleménye szerint nem tágított, többször is megrúgta utastársát, miközben azt hajtogatta, hogy „told le a nadrágod, különben megöllek!”.

Az áldozat próbált védekezni, segítségért is kiabált, de rajtuk kívül senki nem volt a kocsiban. A gödöllői megállóhoz közeledve aztán közölte a támadóval, hogy a férje ott várja, mire a férfi kiugrott a kocsiból, és elmenekült.

A nő súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

Az elkövető azonosítására és felkutatására nyomozócsoport alakult – írja honlapján a rendőrség. A tíz fős egység tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, és információkat, már több tucat embert kikérdeztek, és bejárták a lehetséges menekülési útvonalakat is.

A Gödöllői Rendőrkapitányság szexuális erőszak bűntette kísérletének, testi sértés, valamint kifosztás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!