Itt a fantomkép a szabálytalanul maszkozó férfiről, aki meg akart erőszakolni egy nőt a gödöllői HÉV-en

2021. január 25. – 14:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Néhány napja már volt részletes leírás is arról a férfiról, aki az eddigi adatok szerint január 19-én, kedden reggel megpróbált megerőszakolni egy 47 éves nőt a gödöllői HÉV-en, fotót vagy grafikát azonban csak most közöltek róla a Police.hu-n. Ebből első ránézésre annyit tudni, hogy biztosan szabálytalanul viselte a maszkját.

A támadó a szilasligeti megállónál szállt fel a szerelvényre, és felszólította a nőt, hogy tolja le a nadrágját, különben előveszi a kését, és megöli. Mivel a nő ellenállt, a férfi betörte az orrát, végül pedig áldozata pénztárcájával és mobiltelefonjával menekült el.

Fotó: Police.hu

A férfi, akit keresnek:

  • 20-25 éves;
  • nagyjából 160 centiméter magas, vékony testalkatú;
  • az elkövetéskor pedig maszkot, fekete kötött sapkát, tejeskávészínű szövetdzsekit, terepmintás tréningnadrágot és fekete cipőt viselt.

A rendőrség tízfős nyomozócsoportot állított fel, melynek tagjai folyamatosan gyűjtik az adatokat, információkat. Nehezíti helyzetüket, hogy az áldozaton és a szerelvény vezetőjén kívül még nem találtak szemtanút.

Kérik, hogy aki a grafikán látható támadót felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán vagy a 112 központi segélyhívó számon.

Van segítség! Ha szexuális erőszakot, bántalmazást követtek el önnel szemben, vagy zaklatták, hívja a NANE Egyesület bántalmazott nőknek szóló segélyvonalát a 06-80-505-101-ös telefonszámon. Az anonim módon, ingyenesen hívható szám hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között elérhető.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.