Csak dislike-ok voltak Guller Zoltán videóján, amiben arról beszél, mennyit segített a kormány a turisztikai szektornak, a videó azóta nem nyilvános

2021. február 3. – 09:54

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Könnyen meglehet, hogy a legkevésbé like-olt videók közé küzdötte fel magát az a felvétel, amin Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója beszél arról: milyen nehéz év áll a szektor mögött, amin csak a kormány segít az első pillanattól kezdve. Guller szerint Brüsszel és Budapest egyáltalán nem nyújtott semmiféle támogatást.

A videót eddig 17 422-en látták, azonban a like-ok és dislike-ok aránya elég beszédes: 1100-an dislike-olták, és tizenegyen like-olták azt.

Frissítés: Szerda estére a videót átrakták „nem nyilvánossá”, azaz közvetlen link nélkül nem lehet megtalálni. Valamint a like-ok és dislike-ok számát sem lehet látni.

„Az elmúlt hónapok bizonyították, hogy ebben a harcban egyedül vagyunk. Csak magunkra tudunk számítani. Brüsszelben csak tanácskoznak. Egyik bizottsági ülés követi a másikat, de egyetlen olyan intézkedés, ami a magyar vállalkozásokat segítené, nem született. Nem jön segítség Budapestről sem. Pedig ideje volna Bécs, Prága, Berlin vagy éppen Róma önkormányzatától tanulni, és pénzzel, kedvezményekkel vagy legalább valamivel segíteni a turisztikai vállalkozásokat. Az összefogás, a közös gondolkodás, a segíteni akarás helyett sokszor csak hamissággal, fenyegetéssel, hazugsággal, mostanság pedig bojkottal találkozunk.”

Guller ebben köszönetet mond azoknak, akik mellettük álltak, vagyis a turisztikai szektor döntő többségének és saját munkatársainak.

„A járvány miatt elképesztő ütés érte a magyar gazdaságot, azon belül is a turizmust. A kormány azonban az első pillanattól ott állt önök mellett. Mi adóemelés helyett adót csökkentünk, és támogattunk és támogatunk mindenkit, akit tudunk.”

Az állami támogatásokból a turisztikai szektorban Mészáros Lőrinc szállodalánca és a Balatoni Kör elnökének vállalkozásai kaptak már nagy mennyiségben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!