Jakab: Ki a kilenc fideszes a brüsszeli szexpartikon?

2020. december 14. – 15:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Finom volt a négymilliós krumpli?” – kérdezte a Jobbik frakcióvezetője, utalva arra, hogy ekkora büntetést kapott, amiért egy zsák krumplit akart átadni Orbán Viktornak a parlamentben.

„Ha egy krumpli négymillió forint, akkor mennyi büntetést ér egy zsáknyi drog, amelyet az ön EP-képviselője visz egy orgiáról, megsértve Magyarország tekintélyét?” – kérdezte Jakab, Szájer József ügyét felidézve.

Ön mivel zsarolható, miniszterelnök úr?

– kérdezte a Jobbik frakcióvezetője.

„A kérdést meghallgattam, megértettem, csak azt nem értem, hogy az ön krumplijának, mi köze van hozzám” – ennyi volt a válasza Orbánnak.

„Ezt a krumplikirálynak kell tudnia” – válaszolta Jakab, aki szerint azért kell tudni, hogy mivel zsarolható a kormányfő – aki nem esett át átvilágításon –, mert gyanús, ahogyan támadja az EU-t, és egyezkedik Kínával és Moszkvával.

Azt is tudni kellene, ki lehetett az a kilenc fideszes képviselő, aki a Szájer Józsefet vendégül látó orgia szervezőjének más bulijain is részt vett. „Kövér László házelnök korábban mondta, hogy szánalommal tekint a nőkre, mi a helyzet a férfiakkal? Lehet, hogy ő az egyik?” – kérdezte Jakab, amiért az ülést levezető elnök rendre utasította.

Orbán viszontválaszában közölte: megismétli az alkotmányjogi tényt, hogy a parlamenti képviselőkre kirótt büntetésekhez – így Jakab megbüntetéséhet – nincs köze a kormánynak. „Ami az ügynököket illet, örülök, hogy szóba hozta, mert épp a Jobbikban volt orosz ügynök” – Kovács Béla, egykori EP-képviselő.

„Barátokat keresünk”, ezért épül a kínaiakkal a Belgrád–Budapest-vasútvonal, atomerőmű az orosz Roszatommal, nyugatiakkal hadiipari beruházások – mondta Orbán. „Magyarország olyan ország, amely megengedheti magának, hogy a világban minden jelentős nagyhatalom a barátja legyen.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!