Gyurcsányt idézve válaszolt az államtitkár egy Szájer Józsefre vonatkozó kérdésre

2020. december 14. – 16:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Varjú László is Szájer Józseffel kezdte, aki ellentétesen élt azzal, amit hirdetett ő és a pártja, így hitelesen nem beszélhetnek keresztényi értékekről. „Önök lebuktak, önök megbuktak” – mondta a DK politikusa.

Völner Pál államtitkár Gyurcsány Ferenccel válaszolt, a Telexnek adott hétfői interjújából idézve: „Nem akarom, hogy bántsák Szájer Józsefet magánemberként. Politikusként pedig már nincs dolgom vele. A csahos kutyák ilyenkor elindulnak, de én nem leszek a falka tagja.” Völner figyelmeztette Varjút, hogy ebből következően ő most csahos kutyaként viselkedik. „Mit akarnak még?” Szájer lemondott, bocsánatot kért, kilépett. „Szálljanak le Szájer Józsefről” – közölte az államtitkár.

Varjú megismételte: nem Szájerről, hanem a képmutatásról szól a kérdése. „Önök képmutatók, semmilyen felmentést nem lehet azért adni, mert mást mondanak és egészen mást csinálnak.”

Az államtitkár szerint Varjú „nem fogta fel, hogy az alaptörvény milyen szabadságot nyújt ahhoz, hogy az emberek úgy éljék az életüket, ahogyan szeretnék”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!