Baloldali önkormányzatozott Simicskó és Tállai

2020. december 14. – 16:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„A baloldali vezetésű önkormányzatok az emberek vállára helyezik a terheket” – állapította meg Simicskó István. „A válságkezelés mindig azt jelentette baloldalon, hogy a válságkezelés terheit a lakosságra a vállalkozókra terhelik” – mondta a KDNP frakcióvezetője, aki kérdését egyébként a pénzügyminiszterhez intézte, az iránt érdeklődve, hogyan szabnak gátat a baloldali vezetésű önkormányzatok válságkezelésének.

A pénzügyminiszter nevében Tállai András államtitkár válaszolt is arra, mit tesznek a baloldali önkormányzatok ilyen megközelítése ellen. „A jelenlegi kormány 2010 óta az adócsökkentésre esküszik, és azt végre is hajtja, míg a baloldali kormányok – és jelenleg az önkormányzatok – az adóemelésre esküsznek” – adta meg a képletet Tállai.

Az eszköz pedig, hogy

2021-től nem alkalmazható az önkormányzati adóemelés, így az embereket nem kezdhetik el újból sanyargatni a baloldali önkormányzatok

– mondta Tállai.

Simicskó szerint látható, hogy „buszmutyikat hajtanak végre, áramlopást hajtanak végre, cigarettát csempésznek a baloldali önkormányzatok, ez felháborító. Ennek véget kell vetni és segíteni kell az embereknek”, hogy ne kapják el a vírust, és minél előbb oltáshoz jussanak.

„Fontos, hogy ne engedjünk a baloldali városvezetésnek, ahol adókat, díjakat akarnak emelni. Fontos, hogy az emberek lássák, a kormányra számíthatnak, a baloldali önkormányzatokra meg nem számíthatnak.”

Tállai egyetértett az előtte felszólaló KDNP-s politikussal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!