Az MCC kormányközeli oktatási alapítványé lehet Révfülöp kikötője

2020. október 15. – 12:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rengeteg pénzzel kistafírozott MCC az oktatási és kulturális hírek után immár állandó szereplője a gazdasági híreknek is.

Egy frissen benyújtott törvénymódosítás alapján a révfülöpi vitorláskikötőt is megkaphatja a Mathias Corvinus Collegium (MCC) – vette észre a 444.hu. Mint a portál írja, hamarosan szavazhat a parlament arról a törvényről, amit Semjén Zsolt még szeptemberben nyújtott be, és több kormányközeli alapítványnak átadott ingatlanról rendelkezik. A frissen benyújtott fideszes módosító szerint a révfülöpi vitorláskikötőt az MCC kapja meg.

(Ide kattintva elolvashatja legfrissebb cikkeinket!)

Az MCC az elmúlt időszakban, részvények, ingatlan és pénz formájában is óriási támogatásokat kapott a kormányzattól. Az MCC nyíltan segíti a kormánypártot a fiatal szívek és agyak megnyerésében, valóban minőségi oktatási programokat valósít meg, illetve jó kapcsolatokat ápol az egyetemekkel és a gimnáziumokkal.

Kulturális küldetéséhez minden eszközt megkap, így csak az elmúlt napokban a Libri-Bookline kisebbségi részesedésének és a Rubicon archívumának megvételével is jelezte, komoly terjeszkedési tervei (és persze lehetőségei) vannak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!