Pulai Imrét kiütötték, Király Viktor nagyon vérzett – végre jó bunyókkal folytatódott a Sztárbox

2024. október 7. – 07:20

Pulai Imrét kiütötték, Király Viktor nagyon vérzett – végre jó bunyókkal folytatódott a Sztárbox

Másolás

Vágólapra másolva

Újabb hét, újabb Sztárbox-adás, folytatódott mindaz, amit már mi is sokszor leírtunk a műsorról. Nincs mit szépíteni, a Sztárbox egy középszerű show maratoni műsoridővel, változó minőségű poénokkal, rengeteg önpromóval, és adásonként három bokszmeccsel, amiken azért történnek emlékezetes pillanatok is.

Könnyűsúly, könnyű mérkőzés

Az este első mérkőzésében Sánta László színész, és a korábban boltjában Szíjjártó Pétert és Magyar Pétert is vendégül látó cipőboltos, sztárvállalkozó Pachert Balázs (Balazs Kicks) feszültek egymásnak. A meccs előzetesen nem ígérkezett túl izgalmasnak, hiszen amíg Sánta arról beszélt bemutatkozó videójában, hogy egy rendkívül érzékeny férfi, akinek semmi köze a sporthoz és édesanyja is nagyon félti, addig Pachert úgy fogalmazott, senki nem hisz benne, még a barátai sem.

A férfi könnyűsúly negyeddöntője ehhez képest kimondottan izgalmasan zajlott. Sánta már a kissé atipikus bevonulózenéje alatt is úgy nézett, mintha tekintetével akarná megölni Pachertet, aki viszont az első menet elején hatalmas tempóban támadta le a színészt. Ő erre eleinte azzal reagált, hogy fejjel előre rohant bele Pachert ütéseibe. A menet végére aztán Sánta is elkapta a fonalat, olyannyira, hogy a második menetben már ő kezdeményezett inkább. Pachert, aki alapvetően erősebbeket és pontosabbakat ütött, nagyon elfáradt, a harmadik menetre pedig már teljesen kifulladt. Ellenfele viszont sokkal jobban ott volt fejben, még ugrálva szemtelenkedni is volt energiája, és aztán olyan elszántan ment előre és darálta az ütéseket, hogy a mérkőzés végén rá is kellett számolni a sneaker-influenszerre.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

Ezután Pachert még vissza tudott támadni, Sánta picit meg is tántorodott az utolsó másodpercekben, de Pachert nem tudta kihasználni a helyzetet, így a mérkőzést végül pontozással Sánta László nyerte.

Herceg Király ellen

Az alapvetően egészen kiegyensúlyozott meccset a középsúly utolsó negyeddöntője követte, melyben két énekes, Herceg Dávid és Király Viktor csapott össze. Királyt elmondása szerint a szakadék széléről rántotta vissza a boksz, hiszen kapuzárási pánikja közepette az alkoholizmusba menekült és 110 kilóra hízott. Ebből végül figyelemreméltó 30 kilót ledobott a felkészülés alatt, ráadásul az RTL később kereste meg, mint hogy bokszolni kezdett volna. Herceg, akinek a családjában többen bokszolnak, már szintén próbálkozott a sporttal, de csak most, a műsor hatására kezdte igazán komolyan venni azt.

A mérkőzést óvatosan kezdték, mindketten méregették egymást és az ütéstávokat, volt, hogy hosszú másodpercekre megálltak egy helyben. A Sztárbox eddigi talán leghiggadtabb bunyójában mindkettejüknek voltak pontos ütései és remek elhajlásai is, Herceg azonban sokkal magabiztosabb volt, a második menet végére Király arcából már ömlött a vér, a gongszó előtt pedig meg is tántorodott.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

Herceg pusztító egyenesei az egész mérkőzésen kemény kihívás elé állították Királyt, akinek egykezes védelmi taktikája hamar csődöt mondott, amit ellenfele könyörtelenül ki is használt. A fiatalabbik énekes végig higgadtan tartotta a távolságot, és magabiztos egyeneseket vitt be Királynak, aki a negyedik menetben még összekaparta valahonnan utolsó tartalékait, csak hogy néhány újabb egyenes után rá kelljen számolni.

Az egyre jobban, és szó szerint egyre több sebből vérző Király innen még egyszer utoljára vissza tudott jönni, de Herceg egy menetrend szerint érkező egyenessel leültette, így a mérkőzést végül technikai KO-val megnyerte.

Dolgok, amik nélkül nem is lettünk volna benne biztosak, hogy Sztárboxot nézünk:

  • A Kovács „Kokó” Istvánról szóló dokumentumfilm promója.
  • A jövő hétfőn induló Nyerő Páros promója a résztvevők interjúival, köztük Hujber Feriével, aki egy kellemeset bazmegolt élő adásban.
  • Az Árulók megunhatatlan promója.
  • Pápai Joci Szökjünk el című dalának premierje.
  • Csobot Adél folyamatos viccelődése és Szépréthy Roland idegtépő hablatyolása, amit Kokó is csak állandó szemforgatással tudott nyugtázni.

Fontos információk még:

  • Czutor Zoltán és Németh Kristóf, a férfi nehézsúly két vesztese összeüt jövő héten egy barátságos mérkőzés keretein belül, ahogy mondták, „még maradt bennük legalább egy bunyóra való”.
  • Miller Dávid, aki a férfi könnyűsúly abszolút esélyese volt, két napja három helyen eltörte az orrát egy edzésen, így nem tudja folytatni a versenyt. Ellenfele, Horváth Tamás így újra Sárközi Ákossal bokszolhat majd egy visszavágóban.

Hatalmas meglepetés

Ezután jöhetett a férfi nehézsúly első elődöntője, ahol két olimpikon, Noszály Sándor teniszező és Pulai Imre olimpiai bajnok kenus ütköztek meg. A mérkőzésen előzetesen szinte mindenki Pulait várta győztesnek, aki előző ellenfelét, Király Pétert technikai KO-val ejtette ki. Noszály ezzel szemben csak pontozással tudott nyerni a Henry Kettner helyett beálló Pribelszki Norbert ellen, aki azért okozott kellemetlen pillanatokat a teniszezőnek.

A mérkőzés ehhez képest nem csak meglepően kezdődött, de meglepően hamar véget is ért. Noszály először kicsit komikusan, fejjel előre, lehajolva ment neki Pulainak, a két tagbaszakadt olimpikon emiatt pedig pár másodpercig úgy hajigálta egymásra az ökleit, mintha valami rajzfilmben bunyóztak volna. A bíró ezek után rendre intette Noszályt, aki erre viszont egy olyan ütéssorozatot helyezett el Pulai fején, hogy utóbbira rá is kellett számolni. Noszály ezután feltette a kezeit és úgy lépdelt hátra, mint aki nem is akar tovább bunyózni, gesztusában pedig volt egy nagy adag lesajnálás is.

A bíró végül meggyőzte, hogy tessék szíveskedni visszatérni a küzdelembe, mire kénytelen-kelletlen kiütötte Pulait.

Fotó: RTL Sajtóklub
Fotó: RTL Sajtóklub

A hatalmasat fordító, és az első menetben mindent eldöntő Noszály ezután egy zavaros nyilatkozatban köszönte meg a mérkőzést, amiben mintha oda is szúrt volna Pulainak, aki valóban túlságosan magabiztos volt. A visszajátszást nézve pedig teljesen világossá vált, hogy a teniszes bizony annyira megharagudott a kajakosra, amiért az nyilatkozataiban oda-oda szúrt neki, hogy teljesen másképpen kezdett verekedni, mint első mérkőzésén, és nemes egyszerűséggel elkalapálta ellenfelét, aki köpni-nyelni nem tudott.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!