Shane Tusup akkorát kapott, hogy egy pillanatra elfelejtettük, mikor indul Az Árulók az RTL-en

2024. szeptember 23. – 09:16

Shane Tusup akkorát kapott, hogy egy pillanatra elfelejtettük, mikor indul Az Árulók az RTL-en
Torghelle Sándor bevonulása – Fotó: RTL

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap este folytatódott Magyarország kedvenc bokszgálájának álcázott céges bulija, ahol továbbra is mindenki csak céges projektekről tud beszélni és még egy „szia, hogy vagy?” kérdésre is csak olyan válaszok érkeznek, hogy „köszi, jól, mert várom Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban-t hétfő estétől az RTL-en”.

A Sztárbox ugyan nem tudott sokat javítani bunyó-önpromó arányosan a műsoron (sőt, statisztikailag rosszabb lett ezen a téren, mert a meccsek a gyors kiütések miatt hamarabb véget értek), de ennek ellenére nem jártak rosszul azok, akik a celebverekedést választották vasárnap esti szórakozásnak, mivel az idei évad eddigi talán legjobb adása ment le.

Brutálisan őszinte pillanat

Az influenszerek és az internetes tartalomgyártás világára általánosságban igaz, de a hazai kereskedelmi tévézésre is érvényes, hogy ma már nagyon kevés őszinte pillanatot tud átélni a néző. Az úgynevezett brandsafe tartalmak, promók és reklámok összessége néha nehezen értelmezhető, kicsit sem természetes, kínos narratívát hoz létre:

Szóval fizessetek elő az RTL+-ra és nézzétek a BL-meccseket, na, mindent elmondtam, mehetünk tovább

– zárta valami egészen hasonló módon Csobot Adél az egyik felkonfját.

A Sztárbox vasárnapi adása azért volt kiemelkedően jó, mert ebbe a túlkontrollált világba érkezett meg nagy lendülettel a sértett, játékoskorában kifejezetten agresszívnak számító volt focista, Torghelle Sándor, aki addig ment előre, amíg a neki korábban beszóló ellenfelét a földbe nem döngölte. Olyan brutálisan őszinte pillanat volt ez, hogy a nézők egy pillanatra még azt is elfelejtették, hogy hétfőn este indul az RTL-en Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban.

A meccsek

A Sztárbox 2024-es évadának harmadik adásának első meccsén a női pehelysúly kategóriában Földes Eszter és Lola küzdött meg egymással. A műsor leghosszabb összecsapásán nagyon pariban voltak a felek, megosztott pontozással tudott győzni Lola. A meccs végére mindketten elfáradtak, de összességében azt lehetett látni, hogy felkészültek voltak, a szó szoros értelmében bokszoltak, az összecsapás távolról sem tűnt olyan komédiának, mint az egy héttel ezelőtti Varga–Dóra-harc.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

A második mérkőzésen a férfi nehézsúly kategóriában Mészáros András és Czutor Zoli csaptak össze. Mészáros András erősen kezdett, Czutor fedezékét többször is át tudta ütni, a mérkőzésnek pedig már az első menetben vége lett, miután a zenész edzője bedobta a törölközőt. Mészáros technikai KO-val győzött, ami Czutornak láthatóan nem tetszett, ő még folytatta volna a küzdelmet.

Héder Barnának a ringben azt mondta, nem érezte, hogy meg lett volna ütve, de elfogadja a szakmai stáb döntését. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Czutor fején jó pár ütést elhelyezett Mészáros András, mire bedobták a törölközőt, a zenész a végén már a kezét sem emelte fel, hogy védekezzen, így mindenképp jó döntés volt, hogy feladták a küzdelmet.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

Az utolsó meccsen Shane Tusup erőnléti edző mérkőzött meg Torghelle Sándorral, a magyar válogatott egykori csatárával. A mérkőzést megelőző feszültséget Tusup okozta azzal, hogy a mérlegelésen lenagypapázta Torghellét, aki emiatt nagy lendülettel vetette bele magát a küzdelembe. Torghelle húsz másodperc alatt háromszor padlóra küldte Tusupot, aki képtelen volt védekezni a gyors és erőteljes támadások ellen.

A harmadik rászámolás után a bíró nem engedte tovább a meccset, nem is tehette volna egyébként, mivel a harmadik rászámolás után automatikusan véget ér a küzdelem a Sztárbox szabályai szerint. Torghelle Sándor technikai KO-val győzött, így ő jutott a férfi középsúly elődöntőjébe.

Fotó: RTL
Fotó: RTL

Tusup egyébként a padlózások után végig pörölt a bíróval, nem értette, hogy mi történik, majd az ítélethirdetés után interjú nélkül, dühösen elhagyta a ringet és bevonult az öltözőbe. A hurrikánként lecsapó Torghelle és Shane Tusup meccsét itt lehet megnézni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!