Torghelle Sándor húsz másodperc alatt háromszor küldte padlóra Shane Tusupot

2024. szeptember 22. – 22:44

Másolás

Vágólapra másolva

A vasárnap esti Sztárbox utolsó meccsén Shane Tusup erőnléti edző csapott össze Torghelle Sándorral a magyar válogatott egykori csatárával. A mérkőzés pikantériája az volt, hogy még a meccs előtti mérlegelésen Tusup lenagypapázta Torghellét, akinek ez láthatóan nem esett jól.

Az összecsapás elején Torghelle (talán emiatt is) nagy vehemenciával vetette bele magát a küzdelembe, nekiment Tusupnak, aki próbált ugyan védekezni, de esélye sem volt a sebesvonatként előrenyomuló exfocistával szemben, aki húsz másodperc alatt háromszor küldte padlóra az ellenfelét.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a három padlózás közül az egyik inkább csak egyensúlyvesztés miatt történt, de Tusupnak összességében esélye sem volt, semmit nem tudott a fejére záporozó ütések ellen tenni.

Akárhogy is, a harmadik rászámolás után a bíró nem engedte tovább a meccset, nem is tehette, mivel a harmadik számolás után automatikusan véget ér a küzdelem a Sztárbox szabályai szerint. Torghelle Sándor technikai KO-val győzött, így ő jutott a férfi középsúly elődöntőjébe.

Tusup egyébként a padlózások után végig pörölt a bíróval, nem értette, hogy mi történik, majd az ítélethirdetés után interjú nélkül, dühösen elhagyta a ringet és bevonult az öltözőbe. A műsorról szóló korábbi beszámolóinkat itt lehet elolvasni.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!